Historische vereniging Bunscote 1980 - 2020

BH_VWBJDE_FOTO

523
We beginnen met een foto, die genomen is in de bocht van de Weikamp. De foto is waarschijnlijk genomen door toeristen, gezien de vrouw “in burger” met een baby op haar arm. De kinderen uit de buurt zijn er natuurlijk bij komen staan, want dat was leuk, maar wie staan op de foto afgebeeld? Zijn er nog lezers of lezeressen, die er enkelen van kunnen herkennen?
Op deze foto is toch nog een reactie binnengekomen (2018 04). De volwassen vrouw zou zijn Hendrikje Koelewijn-de Graaf Jdr, getrouwd geweest met Wouter Koelewijn. Het meisje rechts naast haar is Jannetje Muijs Rd., later getrouwd met Wouter van Geurten. Het meest linkse jongetje is Lambertus van de Groep Wzn..

Op deze foto is geen enkele reactie gekomen en dat vind ik vreemd. Immers er zijn toch onder de lezers wel mensen die op de Weikamp hebben gewoond en er daar enkele van kennen? Vooral de volwassen vrouw moet toch te herkennen zijn? Mocht u nog iets weten, laat dan van je horen!

[Update 2019 01] Voor de duidelijkheid geef ik alle namen door die nu bekend zijn. Het linkse jongetje is Lambertus van de Groep Wzn. De derde is Piet van de Vuurst. Het meisje in de rouw is Annetje Hartog-Heek Gdr. Dan staat er nog op Hillebrand van de Groep Wzn. De volwassen vrouw zou zijn Hendrikje Koelewijn-de Graaf Jdr, getrouwd geweest met Wouter Koelewijn.
Voor Hendrikje staat Aaltje van de Vuurst-de Graaf Jdr. Het meisje rechts naast Hendrikje is Jannetje Muijs Rdr, later getrouwd met Wouter van Geurten. Verdere kinderen zijn onbekend.
2018 02
nlenfrdeplptes

Seizoensagenda

13 mei 2021
19:30 -
Cursus Kubbootbouw
03 juni 2021
19:30 -
Cursus Botterbouw

Advertenties