Vis en vlees roken
Inhoud
In deze cursus leer je om met vis, vuur en liefde een heerlijk gerookt product te maken. Deze cursus trekt mensen aan vanuit de gemeente Bunschoten, maar ook van ver daarbuiten. In 2016 ontving de vierhonderdste cursist zijn welverdiende certificaat.
Duur
1 week (4 avonden)
Bij voldoende belangstelling wordt de cursus in 2 groepen gegeven van maximaal 15 deelnemers
Kosten
€70,00 voor leden
€110,00 voor niet leden
Frequentie
1 x per jaar in maart/april, locatie Spakenburg Paling B.V. Haringweg 10 : 3751BH Spakenburg
Docent(en)
Jaap de Graaf en Alex Koelewijn
Materiaal
Cursusboek en de te roken waar beschikbaar door de H.V. en is inbegrepen bij de prijs, gerookte vis/vlees wordt meegenomen naar huis.
Contact
Van de cursus 2019 is een kort verslag met beelmateriaal gemaakt.