Historische vereniging Bunscote

Vis en vlees roken

 
Inhoud
In deze cursus leer je om met vis, vuur en liefde een heerlijk gerookt product  te maken. Deze cursus trekt mensen aan vanuit de gemeente Bunschoten, maar ook van ver daarbuiten. In 2016 ontving de vierhonderdste cursist zijn welverdiende certificaat.
 
Duur
2 weken  (2 avonden theorie en 2 avonden praktijk)
 
Kosten
€55,00 voor leden
€75,00 voor niet  leden
( maximaal 22 personen)
 
Aanvang
maart /april 19:30 uur
 
Frequentie
1 x per jaar,  locatie Spakenburg Paling B.V. Haringweg 10
 
Docent(en)
Jaap de Graaf en Alex Koelewijn
 
Materiaal
Cursusboek en de te roken waar beschikbaar door de H.V. en is inbegrepen bij de prijs, gerookte vis/vlees wordt meegenomen naar huis.
 
Contact
Aart van Halteren
tel. 033 4557114
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
nlenfrdeplptes

Seizoensagenda

07 dec 2017
19:30 -
Cursus Botterbouw

Advertenties