Historische vereniging Bunscote 1980 - 2020

BH_VWBJDE_FOTO

589
Foto 589 is een uitje van een aantal vrienden en vriendinnen, de foto zal waarschijnlijk genomen zijn omstreeks 1925 buiten het dorp. Eén vrouw draagt nog de kanten muts.De overigen hebben die reeds voor het uitgaan afgedaan. Wie goed kijkt, herkent er een aantal bekende gezichten in, maar wie zijn het allemaal? Heel benieuwd of er een reactie op komt!
Op foto 589 is geen enkele reactie gekomen en dat is toch wel vreemd, aangezien er toch een aantal personen zijn te herkennen. Via een andere bron heb ik toch een aantal namen doorgekregen. Het zijn allemaal getrouwde of verloofde paren (op één na van voormalig Kerk B). We proberen het duidelijk aan te geven.
Van links naar rechts: Zeger van Halteren Tzn met Maria Poort Jdr, daarnaast Hendrik Dekkers Ezn met Marretje Koelewijn Wdr, daarnaast Willem Koelewijn Hzn met Hendrikje Zwaan Bdr. Het stel daarachter is nog onbekend. Dan Louw Huijgen Wzn met Jaapje Dekkers Edr. Daarachter met kanten muts Maria Koelewijn Wdr met Jan Duijst Czn; voor Maria en Jan: Hendrikje Koelewijn Pdr met Willem Muijs Bzn, dan Hendrikje Pijpers Bdr met Rutger Nagel Rzn.
2020 04
nlenfrdeplptes

Seizoensagenda

01 juli 2021
19:30 -
Cursus Botterbouw

Advertenties