Historische vereniging Bunscote

Thuus

De Historische Vereniging ‘Bunscote’ (HVB) wil u graag op de hoogte brengen van de volgende activiteiten.

  • Op 10 oktober 2019 wordt in ons verenigingsgebouw ’t Bunhuus aan de Bikkersweg, door onze voorzitter Jan Bos, het certificaat modelbotterbouw uitgereikt aan een achttal botterbouwers die de afgelopen jaren een prachtig model op schaal 1:15 hebben gebouwd. Er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje.
  • Op 25 oktober 2019 wordt om 18:00 uur in partycentrum Twiszt de 2-jaarlijkse vrijwilligersavond gehouden voor alle vrijwilligers + partner van onze vereniging.Voor de vrijwilligers is er een lopend buffet en een bingo.Tijdens de bijeenkomst wordt het eerste exemplaar van onze kalender 2020 uitgereikt.
    Het thema van de kalender is ‘ 75 jaar bevrijding’ . De uitreiking vindt plaats aan mevr Riek Dekkers (dochter van Jan Baas, het eerste slachtoffer uit ons dorp van WO II) en aan de fam Heinen (nabestaanden van het laatste slachtoffer uit ons dorp van WO II). Uiteraard is de pers ook uitgenodigd om van het buffet te genieten.De Historische Vereniging wil met deze kalender gedenken en vieren dat wij 75 jaar geleden zijn bevrijd van de Duitse overheersing. In deze kalender schenken wij aandacht aan de mobilisatie, de evacuatie, het kamp Amersfoort, piloten, omgekomen plaatsgenoten en aan de bevrijding.
De uitreiking van deze kalender vindt plaats in november in ons clubgebouw het ‘Bunhuus’ aan de Bikkersweg.
Ook dit jaar komen de bezorgers bij u langs om deze kalender aan te bieden voor de prijs van € 4,--. Bent u niet thuis dan laten zij een briefje achter. Wilt u een kalender hebben dan zult u in dat geval naar het Bunhuus moet gaan om er een te kopen. Er wordt geen kalender voor u gereserveerd, dus u moet er snel bij zijn! De openingstijden van het ‘Bunhuus’ voor de verkoop van de kalender worden later gepubliceerd.
Leden buiten de plaats kunnen de kalender bestellen bij secretaris Wim Buffing, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wel rekening houden met de verzendkosten.


De kalendercommissie

nlenfrdeplptes

Sponsoren

Seizoensagenda

23 okt 2019
13:30 - 15:30
Cursus klederdracht maken (groep 1)
23 okt 2019
14:30 - 16:30
Cursus klederdracht maken (groep 2)
25 okt 2019
18:00 - 22:00
Vrijwilligersavond
07 nov 2019
19:30 -
Cursus Botterbouw

Advertenties